aanmelden jaaropleiding

Dank je wel voor je interesse, wat fijn dat je je wilt aanmelden. Lees eerst onderstaande punten alsjeblieft goed door: 

  • Na inschrijving ontvang je eerst een automatische ontvangstbevestiging. Na uiterlijk 3 werkdagen ontvang je een persoonlijk bericht of je inderdaad kunt deelnemen aan deze opleiding.
  • Geef je motivatie zo helder en uitgebreid mogelijk weer. Aanmeldingen met slechts een summiere motivatie kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
  • De factuur ontvang je na de persoonlijke bevestiging van Natascha dat je deel kunt nemen aan dit jaar. Je deelname is dan na betaling helemaal definitief (binnen de wettelijke termijn van twee weken na ontvangst van de factuur, tevens jouw bedenktermijn).
  • Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen: geef dit hieronder svp aan op het formulier. 
  • Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan, heeft Vitasága het recht de gereserveerde plek te laten vervallen. 

Klik hier om weer naar de brochure over de jaaropleiding te gaan (inhoud, overzicht data en overige praktische info).


Aanmeldformulier

Zodra je je hebt ingeschreven en dit formulier hebt verstuurd, ontvang je een automatische melding op dit scherm én in je mail. Niets ontvangen? Dan kan het zijn dat je één of meerdere velden niet of niet goed hebt ingevuld; dit wordt dan op deze pagina met rode markeringen aangegeven: probeer het dan opnieuw, want je aanmelding is in dat geval niet correct binnen gekomen! (De bevestiging kan ook in je spammap belanden, dus check die svp ook even).

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Geef hier aan of je de opleiding als particulier of zakelijk wilt volgen
Ik betaal het lesgeld
Normaliter wordt het lesgeld in één keer gefactureerd. Je betaalt binnen twee weken na aanmelding en daarna is jouw deelname definitief. Wil of kan je niet in één keer betalen? Dan heb je de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen: de ene helft binnen twee weken na aanmelding en de andere helft in september, vlak voor het begin van de opleiding. Na betaling van de eerste helft is jouw deelname ook definitief. De meerkosten van betalen in twee termijnen bedragen € 80,-.
Wil je deze opleiding zakelijk volgen? Geef hierboven dan svp je bedrijfsnaam en -adres in, zodat de factuur op naam van je bedrijf kan worden gezet. Vermeld ook het adres van je website, als je die hebt.
Geef hier alsjeblieft duidelijk en zo volledig mogelijk je motivatie aan om dit jaar te willen volgen.