Aanmelden cirkel van het leven

Wat fijn dat je je wilt aanmelden! Lees eerst onderstaande punten goed door:

  • De registratie is momenteel geopend. Na inschrijving ontvang je eerst een automatische ontvangstbevestiging. Je ontvangt vervolgens binnen 3 werkdagen een persoonlijk bericht of je inderdaad kunt deelnemen aan dit jaar op de data van jouw keuze.
  • Geef alsjeblieft je motivatie zo helder mogelijk weer. 
  • De factuur ontvang je na de formele bevestiging in de mail dat je deel kunt nemen aan dit jaar. Je deelname is dan na betaling helemaal definitief (binnen de wettelijke termijn van twee weken na ontvangst van de factuur, tevens jouw bedenktermijn).
  • Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen: geef dit hieronder svp aan op het formulier. De kosten van het betalen in twee termijnen bedragen 80 euro.
  • Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn wordt voldaan, heeft Vitasága het recht de gereserveerde plek te laten vervallen. 

Klik hier om weer naar de brochure over Cirkel van het leven te gaan.


Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Geef hier aan of je dit programma als particulier of zakelijk wilt volgen
Ik betaal het lesgeld
Normaliter wordt het lesgeld in één keer gefactureerd. Je betaalt binnen twee weken na aanmelding en daarna is jouw deelname definitief. Wil of kan je niet in één keer betalen? Dan heb je de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen: de ene helft binnen twee weken na aanmelding en de andere helft in september, vlak voor het begin van het traject. Na betaling van de eerste helft is jouw deelname ook definitief.
Wil je dit traject zakelijk volgen? Geef hierboven dan svp je bedrijfsnaam en -adres in, zodat de factuur op naam van je bedrijf kan worden gezet. Vermeld ook het adres van je website, als je die hebt.
Ik wil graag deelnemen op(Vereist)
Geef hierboven alsjeblieft duidelijk en zo volledig mogelijk je motivatie aan om dit jaar te willen volgen.