Houvast

Wie de regie van de ratio durft los te laten, vindt houvast in een diep innerlijk weten.

Natascha Boudewijn


Inhoud

Intuïtieve vorm van begeleiding, bedoeld om meer zicht te krijgen op je diepste verlangen, op het pad dat jouw ziel hier op Aarde wil gaan. Op wat dit verlangen precies inhoudt, of, als je daar wel een idee van hebt, op de reden waarom het nog niet lukt om kleur te bekennen, wat je ervan weerhoudt dat te doen. Misschien weet je dat met je ratio mooi te verwoorden, maar in deze vorm van begeleiding gaan we op zoek naar de antwoorden die zich in jouw onderbewustzijn bevinden.

Dat doen we in nauwe samenwerking met de Spirit van het natuurgebied waar we te gast zijn en met alles wat daar is/leeft. Inheemse krachtplanten (live en in de vorm van thee en/of tinctuur) ondersteunen je persoonlijk in je proces van weer helder zien, loslaten van beperkende overtuigingen en je ten diepste durven openen voor je verlangen – houvast vinden om te durven doen wat je ziel in dit leven op Aarde wilde komen doen.

Praktisch

3 live sessies van circa 2 uur in en met de natuur, we plannen de sessies in gezamenlijk overleg in, steeds met tussenpozen van enkele weken, zodat je dat wat je tijdens de sessie hebt ervaren helemaal kunt doorvoelen en ermee kunt gaan spelen in het dagelijkse leven.

Af en toe zijn er meer sessies gewenst om nog meer te kunnen oefenen in het dagelijkse leven. Je kunt dan overstappen naar het programma “Het leven als leraar’.


Begeleiding

Je wordt begeleid door Natascha Boudewijn, oprichter van Vitasága. In haar begeleiding laat Natascha zich leiden door wat zich aandient. Ze werkt nauw samen met de Spirit van het natuurgebied en alles wat daar leeft, zichtbaar en onzichtbaar, met de elementen, windrichtingen en energie van het moment in het jaar. Natascha neemt je daar in alle rust in mee, zodat je je veilig en geborgen zult voelen. Je mag helemaal zijn wie je bent en komt weer thuis in de natuur. Dat is nodig om je te durven openen voor de antwoorden die in jouw onderbewustzijn besloten liggen.


Locatie

Je gaat op pad op een prachtig, vriendelijk en eeuwenoud landgoed in Wassenaar, tussen Den Haag en Leiden. Na aanmelding en betaling ontvang je de exacte gegevens en routebeschrijving. We zijn tijdens de gehele sessie buiten in het bos. Het bos is onze sanitaire voorziening; vriendelijk verzoek om geen zakdoekjes en/of wc papier achter te laten.

Kosten

Wat je krijgt:

 • 3 sessies van elk circa 2 uur – in totaal circa 6 uur persoonlijke begeleiding
 • elke sessie thee van inheemse krachtplanten die je ondersteunen in je proces
 • aanbeveling samenwerking inheemse krachtplanten in je dagelijkse leven
 • houvast:
  • nieuw perspectief op jezelf en je beperkende overtuigingen
  • een sterkere verbinding met de natuur en met je diepste verlangen

Prijs voor het hele programma: € 479,-*)

*) Een uitloop van 20 minuten is in deze prijs inbegrepen: bij langere uitloop wordt de extra tijd naar ratio in rekening gebracht. Deze prijs is exclusief 21% btw voor zzp-ers en bedrijven. Betaal je als particulier? Dan is dit bedrag inclusief btw. 

Ben jij zzp-er en wil je deze begeleiding zakelijk volgen? Dat kan! Vink hieronder in het aanmeldformulier aan dat je zakelijk wilt deelnemen. Wij sturen je na betaling binnen enkele werkdagen de factuur voor je zakelijke administratie. 


Voorwaarden om deel te nemen

 • je staat open voor de helende kracht van de natuur. Deze vorm van intuïtieve begeleiding werkt alleen als je je hart durft te openen voor de magie in de natuur én in je dagelijkse leven;
 • je telefoon staat uit;
 • je bent goed ter been en kunt gedurende circa 2 uur wandelen of staan (we lopen niet zozeer heel veel kilometers, maar we staan veel).

De natuur is altijd mooi en heilzaam, de begeleiding gaat dus met regen ook gewoon door. Alleen bij noodweer (code oranje of rood) wordt de sessie geannuleerd. Je wordt daarover uiterlijk één dag vooraf per mail geïnformeerd. Zie ook de Algemene Voorwaarden onderaan deze site.


Aanmelden als geïnteresseerde

Momenteel zijn alle plaatsen bezet. Meld je hieronder aan als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van vrije plaatsen.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Heb je eerst nog een vraag? Laat het Natascha weten via: natascha@vitasaga.com.